Erikas väg 20 98484 Lovikka
Email i.karinen@lovikka-tra.se
Telefon +46 (0)978 33025
Fax +46 (0)978 33045

Uppåt

Funkisbastu

Detta är vår senaste kreation. En ny snygg topputrustad bastu i retrostil. Utan tvekan något som kommer att skapa beundrande blickar i sommar. 20 m2 stor och med många fina detaljer och med en riktigt bra bastukamin (Harvia 20 duo). Runt fönster som tillval. Storleken på denna bastu möjliggör en rejält tilltagen relaxavdelning. Bastun tillverkas i 45 mm timmer och kan levereras omgående.

Klicka på bilderna för att få en större bild. Ladda ner ritningar här. Vill du se en detaljerad leveransbeskrivning så klicka här.

 


Bastuugnen i denna bastu är en ny kombination av vedeldad bastuugn och braskamin som är både praktisk och ekonomisk. Elda bastun så att den är klar för bad - samtidigt kan du njuta av den stämning en brasa ger i bastukammaren. Duo skapar en traditionell bastustämning och ger kraftfulla bastubad. Harvia Duo är även hållbar i praktisk användning. Bastuugnens ytterhölje och stora stenmagasin är gjorda i rostfritt stål av hög kvalitet. Bastuugnen är försedd med en stor smakfull glaslucka av stål.
 
Copyright © 2005 Lovikka Träförädling AB  Senast ändrad: 16 juli 2008